Långvandring för yngre vuxna(20–40 år)

11–18 JUNI 2023

Välkommen att under en vecka vandra längs Saint Birgitta Ways mellan Jönköping och Vadstena! Under en veckas tid delar vi pilgrimsliv: vi umgås, vandrar, äter och vilar – och har egentid ibland. Vi litar på att livet på vandring ska ge oss alla något av det vi just nu behöver.


Vandringledare är Emma Audas och Emanuel Eriksson. Vandringens längd är totalt kring 140 kilometer fördelade på 7 vandringsdagar.


Vi inleder vandringen kl. 12.30 söndagen den 11 juni i centrum av Jönköping. Den som vill kan delta i högmässan i Jönköping kl. 11. Vi vandrar in till Vadstena lördagen den 17 juni, och avslutar vår vandring tillsammans efter lunch söndagen den 18 juni, kring kl. 13.30.


Vi bor och äter enkelt under vandringen. Vi övernattar inomhus, men sover oftast på golv på egna liggunderlag.


Mer praktisk information skickas ut i början av våren.


Om du har frågor kring vandringens program och innehåll kan du kontakta Emma på emma.audas@svenskakyrkan.se. Om du har frågor kring anmälan, betalning, m.m. kan du kontakta pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se.

Avgift: 4000 kr (inkl. kost, logi och transport). Studerandepris: 2500 kr (inkl. kost, logi och transport) Ange rabattkod: "UNGLÅNGVANDRING"