Kära pilgrimer –
i tider som dessa är trygghet och rutiner extra viktiga!

Precis som du, så följer vi på Pilgrimscentrum givetvis utvecklingen kring Covid-19 / Coronaviruset på såväl lokal, regional som nationell nivå med stor uppmärksamhet. Varje dag ser vi över våra rutiner, vidtar eventuella nya åtgärder och säkerställer en så säker och trygg miljö som möjligt. Så ser det ut i den vanliga vardagen och nu får dessa rutiner förstås extra stort utrymme!


Vi uppmanar alla våra besökare att vara noga med att hålla distans. Att börja med att tvätta händerna med tvål och vatten i minst 20 sekunder. Det finns förstås även tillgång till handsprit. 


Hur det ser ut i sommar när vandringssäsongen är i gång går inte att förutspå. Vi uppmuntrar därför er som tänkt vandra att följa de restriktioner för resor som finns och själv göra bedömningen om det är lämpligt att genomföra en vandring eller ej.


Här kan du följa läget
Regeringskansliet – www.regeringen.se
Folkhälsomyndigheten – www.folkhalsomyndigheten.se
Krisinformation – www.krisinformation.se


Tillsammans gör vi det bästa möjliga av denna ovanliga situation och tillsammans ser vi till att göra det möjligt att du som gäst också fortsatt ska känna dig trygg och säker och varmt välkommen till oss på Pilgrimscentrum.

Hälsningar
Medarbetarna på Pilgrimscentrum